jacques :  Asthme methode Gesret HomeHome - forum - Lijst van de practici
Welkom op het forum. U kan uw vragen stellen, wij zullen dan trachten van u zo snel mogelijk een antwoord te geven.
huilbaby
Gepost door: pam (IP gelogd)
Datum: 29 maart 2012 13:56

hey, ik wou aan jullie toch eens even men verhaal kwijt!!
Ik ben op 2 sept 2011 trotse mama geworden van zoontje Scott, van dag 1 had ik door dat er iets niet juist was!! Mijn vermoeden werd al snel bevestigd door het vele gehuil (eerder gekrijs) van Scott. Ik ben na 1 maand gestopt met bv, omdat ik dacht dat het daaraan miss wel lag, ik heb 6 verschillende pappen uitgeprobeerd!! Kinderartsen en verschillende osteopaten afgelopen, ondertussen at het kleine ventje dag en nacht om de twee uur een 40ml en werd alt al krijsend wakker!! Gastroscopie laten doen toen hij vier maanden oud was, allergie testen laten doen, specialisten erbij heel de reutemeteut!! Hij kreeg drie keer motilium per dag, waarvoor hij dan ook speciale harttesten moest ondergaan enz...
Op een bepaald moment was Scottje weer eens ziek toen hij bijna zes maanden was, mijn schoonzus gaf mij het tel nummer door van Hans De Laet!! Ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet!! Ik had niets te verliezen!! Nu bleek dat het kind zijn rug en nek volledig vast zaten, hij kon versheidene bewegingen gewoon niet uitvoeren!!
Na de eerste sessie had ik al een heel ander kind, nu na einde van de behandeling herken ik men eigen baby niet meer!!!! Hij eet niet, maar vreet!! Als ik hem 's ochtends uit zen bedje haal is dat steeds met een grote smile op zen gezichtje, hij speelt, hij rolt, hij maakt enorme stappen vooruit!! Te denken dat hij op vijf maanden nog niet eens kon wat een andere baby op drie maanden kon!!! En moet je hem nu eens zien!! Zo'n lachebekje! Ik dank Hans De Laet enorm, want hij heeft echt ons leven veranderd!!! Ons Scottje voelt zich super, ik raad dit nu ook aan al mijn vriendinnen aan!!
groetjes Pam




Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.
Si vous voulez m'aider au fonctionnement du forum
Ce forum utilise Phorum 5.