jacques :  Asthme methode Gesret HomeHome - forum - Lijst van de practici
Welkom op het forum. U kan uw vragen stellen, wij zullen dan trachten van u zo snel mogelijk een antwoord te geven.
Sander al jaren astma vrij door Gesret
Gepost door: Marinus (IP gelogd)
Datum: 20 november 2009 21:06

Toen onze Sander ongeveer 1 jaar oud was bleek na een periode van ziektes en benauwdheid dat Sander astma had. Op doktersadvies is Sander toen aan de Flixotide en Ventolin gezet. Door nauwkeurig zijn temperatuur in de gaten te houden wisten we dat met 2 a 3 keer per dag pufjes de astma goed onder controle was te houden. Als we stopten of minderden ging de temperatuur gelijk weer omhoog en was hij gelijk weer benauwd. Leuk vooruitzicht voor de rest van zijn leven.....
Na 1.5 jaar spraken we toevallig iemand die haar dochtertje was genezen van astma met Gesret. We waren eerst wat sceptisch, maar vonden het toch het proberen waard. Erwin Hermans had al veel ervaring met jonge kindjes en daar hebben we toen een afspraak mee gemaakt. Na de eerste afspraak durfden we nog niet gelijk te stoppen met de medicijnen, maar Erwin gaf bij de 2e afspraak aan om af te bouwen. Uiteindelijk bij de de laatste afspraak was Sander al helemaal medicijn vrij. Frappant was dat zijn normale temperatuur altijd 37.8 was en nu 37. Toen wisten we dat hij genezen was.


Nu (2 jaar later) is Sander een gezonde jongen zonder astma. De medicijnen zijn niet meer aangeraakt geweest sinds de behandeling.


Frappant is dat de huisarts heel lauw reageerde toen we hem vertelde dat Sander van de medicijnen verlost was. Tsja, dat was weer een goede klant minder. Onbegrijpelijk dat deze methode zo weinig wordt gepromoot in Nederland. Ik probeer zoveel mogelijk mensen te vertellen, en ik hoop dat dit verhaal een steuntje is voor de twijfelaars.


Re: Sander al jaren astma vrij door Gesret
Gepost door: Marinus (IP gelogd)
Datum: 06 maart 2016 13:11

Na al die jaren nog even een update: Sander is nu 11 jaar oud en gezonde en sportieve jongen. Nooit meer last gehad van de astma. Sinds de Gesret behandeling is hij genezen van astma!
Hoewel ik iedereen met astmatische kinderen aanraad Gesret te gaan doen, neemt nagenoeg niemand echt die (kleine) stap. Onbegrijpelijk.




Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.
Si vous voulez m'aider au fonctionnement du forum
Ce forum utilise Phorum 5.