Asztma : strukturális orvoslás

Jacques Gesret

1984 végén fedeztem fel ennek a patológiának a mechanizmusát, és letelepedtem a dél-franciaországi Bayonne-ban. Azóta sikerrel kezeltem több ezer asztmás beteget, napról napra tökéletesítve a módszeremet, és az észrevételeimet rögzítve, hogy rendszeresen elhelyezzem azokat a Párizsi Nemzeti Könyvtárban.

[Picture]
Jacques R. Gesret (született 1941.10.29-én)
Immunrendszer betegségek terén végzett alapkutatások
Honoris Causa Akadémia csontkovácsolás Montreal
Megtekinthető munkák :
Orvosi Nemzeti Akadémia Könyvtára, Párizs
Párizsi Nemzeti Könyvtár ; Bordeaux-i Könyvtár

Bevezetés

A fiam, Franck (1964-1974) emlékére
aki az asztma áldozatául esett a 10. születésnapján.

Franck1974 július 15.-én meghalt a fiam, Franck a 10. születésnapján, egy végső asztmaroham, és egy "gyermek" helyett "felnőtt" végbélkúp kiadási hibának köszönhető teofillin túladagolás következtében.

Az egész orvosi irodalom elismeri, hogy ez a fajta hiba az első oka a gyermekeknél történt elhalálozásnak, ennek ellenére 11 évi (gyakran megalázó) eljárást követően elutasították a hibáért felelős gyógyszerész elleni panaszomat, és a perköltség viselésére ítéltek.
Mindez azért, mert az Igazságszolgáltatás a következő kérdést tette fel a szakértőknek : okozhatta-e a gyógyszer az elhalálozást ? És a szakértők azt mondták : igen, okozhatta az elhalálozást ! Kérdésemre azt válaszolták : ah, ha az Igazságszolgáltatás azt kérdezte volna : a gyógyszer okozta-e az elhalálozást , azt válaszoltuk volna IGEN, a gyógyszer okozta az elhalálozást !
A lényeg, hogy ne sározódjanak be, ha egy igeragozással megcsúfolható minden orvosi leírás és elkerülhető, hogy egy felelőtlen embert 35 000 francia frank (akkoriban 350 000 forint) kártérítésre ítéljenek (ennyi, nem több, polgári perben ezt írja elő a törvény).

A szakorvos, aki a gyógyszert előírta, nem is tudta, hogy 1972 óta nem gyártották ezt a gyógyszert "gyermek" dózisban, a fennálló veszély miatt. Az ügyben tanúsított magatartása annyira aljas volt, hogy olyan hamis tanúvallomást tett, melyet még a szakértők is elvetettek. Részletesen leírtam az egész hazug komédiát néhány Internet oldalon, de megtartóztattam magam, és nem töltöttem le erre a webhelyre is, túl sok friss emléket keltenek ! Ezzel szemben, ha zaklatnak, kiadhatom az ügy minden részletét : az orvosi kar, és az Igazságszolgáltatás magatartása, az ügyvédi árulás, a gyógyszerész szakszervezet viselkedése, stb...., elegendő bizonyítékok ahhoz, hogy egyesek "kényelmetlen" helyzetben találják magukat. Azt hiszem felesleges a "szemétben turkálni", ma már csak a jövő számít, és olyan korszakban élünk, ahol semmi sem vet többé gátat az információk terjesztésének.

Információk

Egyetlen laboratórium sem támogat anyagilag, ekként nincs akit megköszönjek.
1984 óta történő kutatásaimat, beruházásaimat, ezt a webhelyet kizárólag a saját munkámmal fizetem, amely teljes függetlenséget biztosít számomra bármiféle kereskedelmi, vagy testületi rendszertől. Amikor az orvosi karral kapcsolatos nehézségekről beszélek, vezető szervekre gondolok, és semmiképpen sem orvos kollégákra, akikkel gyakran igen jó kapcsolatom van. Ekként nyitott vagyok mindenféle jellegű orvosi együttműködésre, az összes munkám átadására, és azok pontosságának bizonyítására, mivel klinikai felfedésről van szó, és nem alternatív gyógyászatról.
Keresek olyan személyeket akik ingyenesen egyéb nyelvekre is lefordítanák ezen webhely oldalait.
Ha tud segíteni, kérem keressen meg, nagyon hálás lennék érte.
Szeretném megköszönni azoknak a munkáját, akik lefordították angolra, németre és spanyolra ezen oldalakat, lehetővé téve a nemzetközi hozzáférést.

Tárgy

Eredeti tanulmány a belső szervek, és a bőr patológiáinak (allergia, asztma, ekcéma, pikkelysömör, stb.) eredetére vonatkozóan.

A szerkezet irányítja a funkciót,
és a következmény eredete az okban van !

Ez az alaptétel a kiindulópontja az azon 1984-ben megkezdett munkának, amely az olyan állandó szerkezeti anomáliák megfigyelésére irányul, melyeknek hordozói az annyiféle patológiában szenvedő betegek, ahány tárgya van a tanulmánynak, de amelyek mind rendelkeznek közös pontokkal, és állandó változókkal.
Ezen módszer, mely teljesen eltér a hagyományos koncepcióktól, új megvilágításban részesíti a fenti fogyatékosságot okozó patológiák eredetét, valamint a szerkezeti úton történő gyógyítás egyszerű terápiás módszereit. Például : ha a halló funkció deficiens, az orvos a fül szerkezetét tárja fel, mivel általában ott található az ok. Ezt az elvet egyaránt elfogadja az orvostudomány, és a sebészet is.

Akkor miért nem alkalmazzák soha ezt az elvet,
ha a légzés funkcióról van szó ?

Megelégszünk a funkcionális feltárással, anélkül, hogy törődnénk a szerkezetéével !
Pedig a mellkasi szerkezet analízise, amely vitathatalanul irányítja a légző funkciót, kimutatja, hogy az asztmás beteg szisztematikusan egy állandó anomália hordozója : az egyik mellkasfele kitágulási deficitet mutat, abból a tényből fakadóan, hogy hátrább fekvőségi pozícióban van a másikhoz képest.
Ez a mellkasfél mindig egy sor bordaporci félrecsúszást mutat a három első bordacsonton (jobb oldalon az esetek 90%-ában, a maradék 10%-ban a bal vagy mindkét oldalon). Egy, a második és harmadik bordacsont bordaporci félrecsúszására irányuló ritmusos nyomás ... néhány másodperc alatt asztmás rohamot vált ki, de felfedezheti ebben az írásban, hogy létezik egy másik olyan pont, amelynek megnyomása abbahagyatja a rohamot néhány belélegzést követően.

A hatékonysága figyelemreméltó, és nem kerül semmibe !

A dokumentum több részből áll : az egyik rész az egészségügyben dolgozóknak, - a másik kevésbé avatott olvasóknak készült, és különféle folyóiratokban megjelent cikkekből áll, - valamint egy magyarázatból a gyermekeknél előforduló asztmás megbetegedések növekedéséről.

Nehézségek

Egy további rész az 1985 óta talált nehézségekkel foglalkozik ezen munkák megismertetésére vonatkozóan. Megszámlálhatatlan eljárás politikusok, egészégügyi illetékesek, Köztársasági Elnökök, Miniszterelnökök, Egészségügyi Miniszterek, egészségügyi közigazgatás, folyóiratok, újságok, egyesületek, stb. ... ajtajánál. A viselkedésük !
Ez a felfedezés, amellyel egy asztmás beteget 3-4 alkalommali 1 órás kézi terápiával meg lehet gyógyítani, amely számos mozgásterápiás orvos számára elérhető (3 napos intenzív képzéssel) a világon senkit sem érdekel. Pedig az eljárásaim során csak egyetlen dolgot kértem : hogy bemutathassam a munkáimat egy tudományos, (tüdőszakorvosokból, allergológusokból, dermatológusokból, valamint idegélettani szakértőkből álló) bizottságnak. 14 éve nem sikerül ezt elérnem !
Nem szeretek vitázni, és ezt az eljárásaim elejétől kezdve kerültem is, mivel szerettem volna nyugodtan, a komolyan végzett munkához illően átadni ezt a munkát, minden felesleges médiabeli agitáció nélkül. Ma, az 1985 óta megkezdett eljárásokat számba véve úgy döntöttem, hogy soha többé nem kérem egytelen felelőtlen felelős "szíves figyelmét" sem.
Ezzel a csodálatos információs eszközzel, melyet az Internet jelent, nem vagyok többé ráutalva a klasszikus médiák jóakaratára, akik mind elutasították az asztmára vonatkozó munkáim akár egyetlen sorának is publikálását. Mától fogva megkötöttség nélkül informálhatok, a munkáim egy részét egész egyszerűen kiadva, annak reményében, hogy felkelti az érdeklődését kutatóknak, gyakorló orvosoknak, olyan betegeknek, akik felismerik magukat a leírásaimban, és, miért is ne, ... befektetőknek, egy, az ezen patológiák kezelésére szakosodott központ alapítási tervemhez !

Nem azt mondják, hogy minden, ami megvalósult, először megálmodták ?

A további oldalak fordítás alatt állnak. Rövidesen olvashatóak lesznek

Je recherche des personnes bénévoles pour traduire des pages
si vous pouvez m'aider, écrivez moi